Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60177
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрющенко, І. С.-
dc.contributor.authorТомілов, О. В.-
dc.date.accessioned2024-12-19T07:10:23Z-
dc.date.available2024-12-19T07:10:23Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМетоди формування витрат для підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 156-157.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60177-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМетоди формування витрат для підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_konf_28_10_2016-72-156-157.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.