Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60176
Title: | SWOT-аналіз як інструмент стратегічного управління витратами підприємства ресторанного господарства |
Authors: | Андрющенко, І. С. Жилякова, О. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Андрющенко І. С., Жилякова О. В. SWOT-аналіз як інструмент стратегічного управління витратами підприємства ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 153-155. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60176 |
Appears in Collections: | Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_konf_28_10_2016-72-153-155.pdf | 879.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.