Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60176
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрющенко, І. С. | - |
dc.contributor.author | Жилякова, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-19T07:06:21Z | - |
dc.date.available | 2024-12-19T07:06:21Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Андрющенко І. С., Жилякова О. В. SWOT-аналіз як інструмент стратегічного управління витратами підприємства ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 153-155. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60176 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | SWOT-аналіз як інструмент стратегічного управління витратами підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_konf_28_10_2016-72-153-155.pdf | 879.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.