Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60101
Назва: Переваги та недоліки холодильних агентів для обладнання харчових виробництв
Автори: Семенюк, Д. П.
Смілик, М. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Семенюк Д. П., Смілик М. М. Переваги та недоліки холодильних агентів для обладнання харчових виробництв. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 6 листопада 2024 р., Держ. біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2024. С. 293-294.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60101
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EE_tekhnolohiyi_APK_2024_293-294.pdf143.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.