Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60101
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, Д. П.-
dc.contributor.authorСмілик, М. М.-
dc.date.accessioned2024-12-18T08:29:31Z-
dc.date.available2024-12-18T08:29:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСеменюк Д. П., Смілик М. М. Переваги та недоліки холодильних агентів для обладнання харчових виробництв. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 6 листопада 2024 р., Держ. біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2024. С. 293-294.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60101-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПереваги та недоліки холодильних агентів для обладнання харчових виробництвuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EE_tekhnolohiyi_APK_2024_293-294.pdf143.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.