Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60101
Title: Переваги та недоліки холодильних агентів для обладнання харчових виробництв
Authors: Семенюк, Д. П.
Смілик, М. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Семенюк Д. П., Смілик М. М. Переваги та недоліки холодильних агентів для обладнання харчових виробництв. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 6 листопада 2024 р., Держ. біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2024. С. 293-294.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60101
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EE_tekhnolohiyi_APK_2024_293-294.pdf143.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.