Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59846
Назва: | Formation of competitive strategy of restaurant business enterprises: monograph |
Інші назви: | Формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства |
Автори: | Hrosul, Viktoriia Kalienik, Kseniia Kreituss, Ilmars |
Ключові слова: | competitive strategy;restaurants commercial enterprises;economic enterprises;analytical rating;influence of environmental factors;comprehensive assessment of competitive potential enterprises;determination of the stage of the life cycle enterprises;evaluation of the level of consumer loyalty |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Riga : RISEBA |
Бібліографічний опис: | Hrosul V., Kalienik K., Kreituss I. Formation of competitive strategy of restaurant business enterprises: monograph. Riga : RISEBA, 2020. 298 p. |
Короткий огляд (реферат): | The current period of structural and innovative development of the Ukraine`s economy is characterized by volatility of the environment and aggravation of competition. In such circumstances, the competitive sustainability and long-term development of restaurant businesses are determined by the ability to create and retain consumer value that generates competitive advantage. Awareness of these circumstances has led to the intensification of the scientific interest of researchers in the problem of forming a specific content and sequence of implementation of the competitive strategy of the restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59846 |
ISBN: | 978-9984-705-47-7 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mon_Formation_Competitive_Strategy_2020.pdf | 6.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.