Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59761
Назва: Алгоритм системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва макаронних виробів
Автори: Панов, А. О.
Руденко, О. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Панов А. О., Руденко О. М. Алгоритм системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва макаронних виробів. Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., 01 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 359-363
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59761
Розташовується у зібраннях:Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf_Mekhanizmy_24-359-363.pdf261.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.