Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59761
Название: Алгоритм системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва макаронних виробів
Авторы: Панов, А. О.
Руденко, О. М.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Панов А. О., Руденко О. М. Алгоритм системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва макаронних виробів. Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., 01 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 359-363
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59761
Располагается в коллекциях:Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conf_Mekhanizmy_24-359-363.pdf261.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.