Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59637
Название: | Кріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії |
Авторы: | Янчева, М. О. Желєва, Т. С. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Кріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59637 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-251.pdf | 104.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.