Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59637
Название: Кріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії
Авторы: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59637
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-251.pdf104.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.