Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59631
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorШурдук, І. В.-
dc.date.accessioned2024-12-05T12:39:00Z-
dc.date.available2024-12-05T12:39:00Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59631-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив добавки білково-мінеральної на споживні характеристики м’ясних емульсійних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-245.pdf143.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.