Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59630
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Маркович, І. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-05T12:37:20Z | - |
dc.date.available | 2024-12-05T12:37:20Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З., Маркович І. І. Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослин. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 242-243. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59630 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослин | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-243.pdf | 104.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.