Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.date.accessioned2024-12-05T12:37:20Z-
dc.date.available2024-12-05T12:37:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПаска М. З., Маркович І. І. Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослин. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 242-243.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59630-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЖирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-243.pdf104.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.