Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59537
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесник, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorГерман, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorМуравйова, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorКрупей, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorЛогінова, Олена Василівна-
dc.contributor.authorМануєнкова, Олена Олегівна-
dc.contributor.authorПодворна, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorУдовенко, Інна Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-12-02T20:28:06Z-
dc.date.available2024-12-02T20:28:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationEnglish for agrifood tech professionals (Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій): метод. рекомендації для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 015 «Професійна освіта»; уклад.: А. О. Колесник, Л. В. Герман, О. М. Муравйова, М. І. Крупей, О. В. Логінова, О. О. Мануєнкова, Л. А. Подворна, І. В. Удовенко. Харків: ДБТУ, 2024. 110 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59537-
dc.description.abstractМета видання  набуття здобувачами теоретичних знань про закономірності аграрного виробництва в Україні та світі, вмінь і навичок професійної комунікативної компетенції у головних напрямах майбутньої фахової іншомовної діяльності. Також методичні рекомендації містять матеріал для підготовки до успішного виконання завдань Єдиного вступного іспиту з англійської мови до магістратури. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleEnglish for agrifood tech professionals (Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_ENGLISH_AGRIFOOD_PROFESSIONALS_24.pdf3.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.