Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59516
Назва: Використання карагінану та м’якого сиру в технології солодких страв оздоровчого призначення
Автори: Жулінська, О. В.
, О. Ю.Губін
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Жулінська О. В., Губін О. Ю. Використання карагінану та м’якого сиру в технології солодких страв оздоровчого призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 213-215.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59516
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-215.pdf122.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.