Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59516
Title: Використання карагінану та м’якого сиру в технології солодких страв оздоровчого призначення
Authors: Жулінська, О. В.
, О. Ю.Губін
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жулінська О. В., Губін О. Ю. Використання карагінану та м’якого сиру в технології солодких страв оздоровчого призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 213-215.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59516
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-215.pdf122.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.