Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59502
Название: Розробка нових оздоровчих салатів із моркви з прянощами для закладів ресторанного господарства
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Радченко, Л. О.
Соколова, Л. М.
Оверченко, А. А.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Радченко Л. О., Соколова Л. М., Оверченко А. А. Розробка нових оздоровчих салатів із моркви з прянощами для закладів ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 181-182.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59502
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-182.pdf123.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.