Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59474
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ільгов, А. О. | - |
dc.contributor.author | Павлова, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-29T13:58:16Z | - |
dc.date.available | 2024-11-29T13:58:16Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Ільгов А. О., Павлова О. В. Проблеми використання білка з насіння соняшнику у м’ясних напівфабрикатах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 80. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-473-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59474 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Проблеми використання білка з насіння соняшнику у м’ясних напівфабрикатах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_80.pdf | 97.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.