Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59472
Title: Удосконалення технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатів
Authors: Євченко, Ю. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Камсуліна, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євченко Ю. О. Удосконалення технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 78.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59472
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_78.pdf97.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.