Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59469
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorВовчек, М. С.-
dc.date.accessioned2024-11-29T13:50:39Z-
dc.date.available2024-11-29T13:50:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВовчек М. С. Функціонально-технологічні показники м’ясних систем із використанням кріостабілізаторів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 76.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59469-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФункціонально-технологічні показники м’ясних систем із використанням кріостабілізаторівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_76.pdf99.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.