Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59402
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorЗолотухіна, І. В.-
dc.contributor.authorСефіханова, К. А.-
dc.date.accessioned2024-11-29T08:52:19Z-
dc.date.available2024-11-29T08:52:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводних. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 170-172.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59402-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводнихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-172.pdf112.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.