Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59389
Название: Нові види плодово-ягідного морозива на основі сумішей-міксів заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктів
Авторы: Павлюк, Р. Ю
Погарська., В. В.
Берестова, А. А.
Вихренко, О. С.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Берестова А. А., Вихренко О. С. Нові види плодово-ягідного морозива на основі сумішей-міксів заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 164-166.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59389
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-166.pdf167.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.