Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59389
Title: Нові види плодово-ягідного морозива на основі сумішей-міксів заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктів
Authors: Павлюк, Р. Ю
Погарська., В. В.
Берестова, А. А.
Вихренко, О. С.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Берестова А. А., Вихренко О. С. Нові види плодово-ягідного морозива на основі сумішей-міксів заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 164-166.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59389
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-166.pdf167.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.