Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59379
Назва: Холодильна технологія переробки прополісу в харчову добавку з високим вмістом речовин з антиоксидантною і консервуючою дією
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Чуйко, Л. О.
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Чуйко Л. О. Холодильна технологія переробки прополісу в харчову добавку з високим вмістом речовин з антиоксидантною і консервуючою дією. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 158-159.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59379
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-159.pdf105.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.