Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59379
Title: Холодильна технологія переробки прополісу в харчову добавку з високим вмістом речовин з антиоксидантною і консервуючою дією
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Чуйко, Л. О.
Issue Date: 2014
Citation: Павлюк Р. Ю., Чуйко Л. О. Холодильна технологія переробки прополісу в харчову добавку з високим вмістом речовин з антиоксидантною і консервуючою дією. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 158-159.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59379
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-159.pdf105.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.