Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59379
Title: | Холодильна технологія переробки прополісу в харчову добавку з високим вмістом речовин з антиоксидантною і консервуючою дією |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Чуйко, Л. О. |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Чуйко Л. О. Холодильна технологія переробки прополісу в харчову добавку з високим вмістом речовин з антиоксидантною і консервуючою дією. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 158-159. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59379 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-159.pdf | 105.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.