Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59378
Назва: Нові напої на основі молочної сироватки з використанням плодоовочевих пюре та фітоекстрактів для оздоровчого харчування
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Абрамова, Т. С.,
Берестова, А. А.
Міщенко, Є. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Абрамова Т. С., Берестова А. А., Міщенко Є. В. Нові напої на основі молочної сироватки з використанням плодоовочевих пюре та фітоекстрактів для оздоровчого харчування . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 155-157.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59378
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-157.pdf112.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.