Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorРадченко, Л. О.-
dc.contributor.authorОверченко, А. А.-
dc.date.accessioned2024-11-29T08:27:49Z-
dc.date.available2024-11-29T08:27:49Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Оверченко А. А. Нове в технології отримання салатів із моркви для здорового харчування з використанням паротермічної обробки та фітодобавок. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 153-155.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59377-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНове в технології отримання салатів із моркви для здорового харчування з використанням паротермічної обробки та фітодобавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-155.pdf113.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.