Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59372
Title: Розробка булочних виробів та бісквітів, збагачених каротиноїдними добавками, для оздоровчого харчування дітей шкільного та дошкільного віку міста Харкова
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Тимофєєва, Н. М.
Отрода, О. С.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Тимофєєва Н. М., Отрода О. С. Розробка булочних виробів та бісквітів, збагачених каротиноїдними добавками, для оздоровчого харчування дітей шкільного та дошкільного віку міста Харкова. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 147-149.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59372
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-149-страницы-1.pdf114.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.