Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59372
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorТимофєєва, Н. М.-
dc.contributor.authorОтрода, О. С.-
dc.date.accessioned2024-11-29T08:13:45Z-
dc.date.available2024-11-29T08:13:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Тимофєєва Н. М., Отрода О. С. Розробка булочних виробів та бісквітів, збагачених каротиноїдними добавками, для оздоровчого харчування дітей шкільного та дошкільного віку міста Харкова. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 147-149.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59372-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка булочних виробів та бісквітів, збагачених каротиноїдними добавками, для оздоровчого харчування дітей шкільного та дошкільного віку міста Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-149-страницы-1.pdf114.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.