Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59372
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Тимофєєва, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Отрода, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-29T08:13:45Z | - |
dc.date.available | 2024-11-29T08:13:45Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Тимофєєва Н. М., Отрода О. С. Розробка булочних виробів та бісквітів, збагачених каротиноїдними добавками, для оздоровчого харчування дітей шкільного та дошкільного віку міста Харкова. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 147-149. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59372 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка булочних виробів та бісквітів, збагачених каротиноїдними добавками, для оздоровчого харчування дітей шкільного та дошкільного віку міста Харкова | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-149-страницы-1.pdf | 114.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.