Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59372
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorТимофєєва, Н. М.-
dc.contributor.authorОтрода, О. С.-
dc.date.accessioned2024-11-29T08:13:45Z-
dc.date.available2024-11-29T08:13:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Тимофєєва Н. М., Отрода О. С. Розробка булочних виробів та бісквітів, збагачених каротиноїдними добавками, для оздоровчого харчування дітей шкільного та дошкільного віку міста Харкова. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 147-149.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59372-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка булочних виробів та бісквітів, збагачених каротиноїдними добавками, для оздоровчого харчування дітей шкільного та дошкільного віку міста Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-149-страницы-1.pdf114.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.