Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59368
Название: Вплив кальцієвмісної добавки тваринного походження на властивості пісочного печива під час зберігання
Авторы: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Роговий, І. С.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г., Роговий І. С. Вплив кальцієвмісної добавки тваринного походження на властивості пісочного печива під час зберігання. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 145-146.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59368
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-146.pdf108.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.