Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59351
Назва: Прискорена технологія хліба з використанням шроту зародків пшениці
Автори: Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.,
Глуховський, О. О.
Калініченко, О. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Олійник С. Г., Кравченко О. І., Глуховський О. О., Калініченко О. В. Прискорена технологія хліба з використанням шроту зародків пшениці . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 115-116.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59351
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-116.pdf107.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.