Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59349
Название: Сучасний стан і тенденції розвитку ринку кондитерських виробів
Авторы: Міронов, О. Ю.
Неклеса, О. П.
Гринченко, О. О.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Міронов О. Ю., Неклеса О. П., Гринченко О. О. Сучасний стан і тенденції розвитку ринку кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 113-114.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59349
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-114.pdf119.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.