Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59331
Title: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, збагачених кальцієм |
Authors: | Холобцева, І. П. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Серік, М. Л. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Холобцева І. П. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, збагачених кальцієм. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Серік М. Л. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 71. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59331 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_71.pdf | 97.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.