Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоряйнова, Ю. А-
dc.contributor.authorТрикуль, О. О.-
dc.date.accessioned2024-11-28T15:37:03Z-
dc.date.available2024-11-28T15:37:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТрикуль О. О. Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Горяйнова Ю. А. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 70.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59330-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_70.pdf98.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.