Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59319
Название: Вплив мікробного полісахариду ксампану на показники якості пісочного печива на суміші олій
Авторы: Метасова, І. В.
Научный руководитель: Самохвалова, О. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Метасова І. В. Вплив мікробного полісахариду ксампану на показники якості пісочного печива на суміші олій. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 59.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59319
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_59.pdf98.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.