Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59317
Title: Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тіста
Authors: Лапицька, Н. В.
Степанькова, Г. В.
Трушина, М. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лапицька Н. В., Степанькова Г. В. Трушина М. А. Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тіста. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 57.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59317
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_57.pdf98.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.