Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59317
Назва: Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тіста
Автори: Лапицька, Н. В.
Степанькова, Г. В.
Трушина, М. А.
Науковий керівник : Олійник, С. Г.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В., Степанькова Г. В. Трушина М. А. Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тіста. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 57.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59317
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_57.pdf98.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.