Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59316
Title: Використання виноградного порошку в технології печива біскотті
Authors: Ізюм, Д. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Гревцева, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ізюм Д. Е. Використання виноградного порошку в технології печива біскотті. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59316
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_56.pdf97.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.