Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59280
Назва: Вивчення впливу рецептурного складу збивних напівфабрикатів на механічну міцність пін
Автори: Омельченко, С. Б.
Горальчук, А. Б.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Вивчення впливу рецептурного складу збивних напівфабрикатів на механічну міцність пін. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 61-62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59280
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-62.pdf118.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.