Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59198
Название: Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукції
Авторы: Прокопчук, В. О.
Научный руководитель: Крамаренко, Д. П.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Прокопчук В. О. Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Крамаренко Д. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 34.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59198
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_34.pdf106.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.