Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59197
Назва: Визначення оптимального способу підготовки цвітної капусти до консервування методом заморожування
Автори: Пономаренко, Р. А.
Науковий керівник : Журавльов, С. В.
Гурікова, І. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пономаренко Р. А. Визначення оптимального способу підготовки цвітної капусти до консервування методом заморожування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Журавльов С. В., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59197
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_33.pdf106.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.