Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59171
Назва: Інноваційний підхід до розробки закусочних паст із сиру кисломолочного за допомогою методу Foodpairing
Автори: Голубнича, Д. М.
Науковий керівник : Андрєєва, С. С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Голубнича Д. М. Інноваційний підхід до розробки закусочних паст із сиру кисломолочного за допомогою методу Foodpairing. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 15.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59171
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_15.pdf98.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.