Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59164
Название: Гастрономічна філософія Аюрверда
Авторы: Бондаренко, І. І.
Глущенко, В. В.
Научный руководитель: Ботштейн, Б. Б.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бондаренко І. І., Глущенко В. В. Гастрономічна філософія Аюрверда. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Ботштейн Б. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 8.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59164
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_8.pdf98.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.