Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59155
Назва: Дослідження харчової цінності напівфабрикатів для молочних коктейлів зі скoлотин
Автори: Дейниченко, Г. В.
Юдіна, Т. І.
Рудоченко, О. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Рудоченко О. В. Дослідження харчової цінності напівфабрикатів для молочних коктейлів зі скoлотин. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 27-28.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59155
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-28.pdf106.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.