Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59149
Назва: | Екологічна упаковка для м’ясопродуктів: стан і перспективи розвитку |
Автори: | Євченко, Ю. О. Баранік, В. С. |
Науковий керівник : | Камсуліна, Н. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Євченко Ю. О., Баранік В. С. Екологічна упаковка для м’ясопродуктів: стан і перспективи розвитку. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. XI. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59149 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_XI.pdf | 84.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.