Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59147
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Гордієнко, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T12:48:19Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T12:48:19Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гордієнко І. О. Актуальність розробки нових способів виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності із плодоовочевої сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. IX. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-473-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59147 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Актуальність розробки нових способів виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності із плодоовочевої сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_IX.pdf | 84.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.