Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59132
Title: Удосконалення способу очищення овочевої сировини з метою покращення якості її очищення
Authors: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Удосконалення способу очищення овочевої сировини з метою покращення якості її очищення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 15-16.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59132
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-16.pdf106.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.