Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2024-11-24T11:31:10Z-
dc.date.available2024-11-24T11:31:10Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Удосконалення способу очищення овочевої сировини з метою покращення якості її очищення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 15-16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59132-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення способу очищення овочевої сировини з метою покращення якості її очищенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-16.pdf106.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.