Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59105
Название: Технологічне проектування підприємств зернопереробної галузі: навчальний посібник
Авторы: Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Фоміна І. М., Боровікова Н. О. Технологічне проектування підприємств зернопереробної галузі: навчальний посібник до виконання випускової роботи бакалавра для студентів спец. 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Харків: ДБТУ, 2023. 179 с.
Краткий осмотр (реферат): В навчальному посібнику викладено основні принципи проектування нового або реконструкції існуючого підприємства зернопереробної галузі. Видання адресоване студентам спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (освітня програма «Харчові технології»).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59105
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_boroshno_krupa_181_24.pdf6.73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.