Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58820
Title: Упровадження в навчальний процес технологій із застосуванням інформаційних ресурсів
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Прасол С. В. Упровадження в навчальний процес технологій із застосуванням інформаційних ресурсів. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 76-77.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58820
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_76-77.pdf231.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.