Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677
Title: Методи контроля харчових виробництв: навчально-методичний посібник
Authors: Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Keywords: сенсорний аналіз;оцінка якості;вміст сухих речовин;вуглеводи;кислотність;лужность
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Методи контроля харчових виробництв: навчально-метод. посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. «Методи контроля харчових виробництв»; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2023. 121 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_METODY KONTROLYA_23.pdf5.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.