Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677
Title: | Методи контроля харчових виробництв: навчально-методичний посібник |
Authors: | Фоміна, Ірина Миколаївна Боровікова, Наталія Олексіївна |
Keywords: | сенсорний аналіз;оцінка якості;вміст сухих речовин;вуглеводи;кислотність;лужность |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Методи контроля харчових виробництв: навчально-метод. посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. «Методи контроля харчових виробництв»; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2023. 121 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NMP_METODY KONTROLYA_23.pdf | 5.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.